Beskæring

BESKÆRINGSSÆSON  2017

Hvis du ønsker dine træer beskåret er du stadig velkommen til at kontakte os. Vi starter med beskæring for private igen i januar 2017.
Engvang tilbyder professionel beskæring af træer og buske, og i januar til marts er det højsæson for beskæring. I denne tid er vi rundt til vores kunder for at beskære træer og buske af enhver art.Beskæring-1

Kontakt os for et tilbud!

Især de frugtbærende træer og buske er det vigtigt at beskære i vintermånederne, hvis de skal blive ved med at være sunde og raske og give masser af frugt. Mens planterne stadig er i vinterhvile, er det godt at få tyndet ud i gamle eller syge partier i træer og buske. Der kan beskæres indtil midt i april måned. Hvis der beskæres senere, kommer man for tæt på blomstring, hvilket kan “stresse” planterne.

For både frugtbuske og frugttræer gælder det om at fjerne grene, der går på tværs og som krydser hinanden. Særligt i frugttræer gælder det om skabe gode lysforhold også i bunden af kronen.

Den største udfordring er at holde træerne i en passende størrelse, uden at væksten tager over og skaber for meget skygge. For at modvirke dette, skal træerne beskæres hver vinter, så man former træerne lidt efter lidt og tager problemerne i opløbet.

Engvang kan tilbyde at beskære dine træer og buske med de professionelle metoder, men selvfølgelig efter dine ønsker. Ring til os for at høre om mulighederne og få en pris.

Beskæringskursus x500px

Beskærings kursus hos Engvangfrugt

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Emne

Din besked