Engvang frugt & specialiteter som er en moderne frugtplantage, har udvalgte lokale leverandører til Gårdbutikken

I gårdbutikken på Engvang Frugt kan du gå på opdagelse mellem Engvangs egne produkter, samt andre spændende danske varer fra lokale producenter på Stevns og omegn.  Alt er naturligvis Dansk!

Udover vores egne produkter kan du finder varer fra udvalgte lokale leverandører:

Kød af ungkvæg fra Skovgård gårdbutik :
Skovgård er et landbrug med kødproduktion og markbrug. Vi har en kødkvægsbesætning, der består af 20 køer og tilhørende opdræt, de er fortrinsvis af Limousine og Herfor-racen. Alt kødet sælges via gårdbutikken.

Kaffe og the fra Hr. Kat St. Heddinge

Specialiterer fra Stevns urter.
Stevnsurter forsyner restauranter og special- butikker med autentiske, danske, vilde urter. Urterne indsamles i naturen på Stevns. Stevns Urter leverer også dyrkede urter samt frugter og blade fra vilde og dyrkede træer og buske.

Øl fra Stevns bryghus.
Bryghuset der brygget lidt bedre øl!
På Stevns Bryghus brygger vi øllet på vores eget bryganlæg. Vores øl skal være fra Stevns, det er vor stolthed. Vi har fat i øllet fra start til slut, fra mæskning over gæring, lagring og til flaskning. Øllets kvalitet følges nøje gennem hele processen, indtil det forlader Stevns Bryghus.

Rapsolie fra Grønninggård.
Grønningsgård koldpresset Rapsolie  – mere end bare rapsolie. Et sundt alternativ:
Koldpresset rapsolie er blevet rost af mange kokke for dens indhold af flerumættede fedtsyrer og gode smag, og vinder i disse år frem i de danske køkkener.

Is fra Møn is .
Vores filosofi er ikke hemmelig. Det gælder først og fremmest mælken. Vores ismejerist vil kun bruge den helt frisk fra koen.