Ingredienser:

3 æggehvider
Engvangs sommerkage-2125 gr. Sukker
¼ liter piskefløde
500 gr. Sonata Jordbær fra Engvang
3 spsk. Flormelis
1 håndfuld citronmelisseblade

Fremgangsmåde:

Pisk æggehviderne stive. Kom alt sukkeret i og pisk videre i 5 min. til massen er sej og blank.
Tegn en cirkel på et stykke bagepapir, 30 cm. i diameter, og fordel massen herpå.
Bages i forvarmet ovn ved 120 grader i 35 min. til bunden er let gylden.
Tag marengs-bunden ud af ovnen og afkøl.
Imens skives jordbærrene og drysses let med flormelis.
Pisk fløden stiv. Fordel den på marengs-bunden. Fordel jordbærrene herpå.
Pynt til sidst med citronmelisseblade.

Serveres straks.

God fornøjelse, Engvang Frugt & Specialiter