Specialiteter hos Engvang Frugt

Ud over frisk frugt, bær, grøntsager og vores egne produkter sælger vi fra gårdbutikken en række andre danske specialiteter, fx:

Vi har syltede kirsebær og kirsebærsirup fra Selleberg på Fyn- Marstal.kirsebaermarlade

Læs mere:  Selleberg Specialiteter er frugten af ægte fynsk gårdproduktion og kærlighed til de gode råvarer. Tilvirket helt uden kunstige tilsætningsstoffer. Resultatet er forførende og velsmagende specialiteter af højeste kvalitet. Hos Selleberg udvikler de løbende nye specialiteter af de fine sødkirsebær, som udgør fundamentet for den gode smag – men også andre frugter og bær finder vej til  deres sortiment af skønne smagsoplevelser.

Vi har rapsolie fra Grønninggård på Stevns.

RapsolieGrønninggaard Koldpresset Rapsolie  – mere end bare rapsolie. Et sundt alternativ:
Koldpresset rapsolie er blevet rost af mange kokke for dens indhold af flerumættede fedtsyrer og gode smag, og vinder i disse år frem i de danske køkkener. Grønninggaards koldpressede rapsolie går perfekt i spænd med “Ny nordisk mad-køkkenet”.
Grønninggaards koldpressede rapsolie er særdeles velegnet som spiseolie, og de senere år er den koldpressede rapsolies gavnlige fedtsyresammensætning blåstemplet fra danske forskere.

Vi har specialiteter fra Stevnsurter på Stevns

Stevnsurter forsyner restauranter og special- butikker med autentiske, danske, vilde urter. Urterne indsamles i naturen på Stevns. Stevns Urter leverer også dyrkede urter samt frugter og blade fra vilde og dyrkede træer og buske.
Stevns Urters specialiteter er produceret efter bæredygtighedskriterier og enkelhed. Ingredienserne er altid danske eller nordiske, ingredienser fra Stevns Urters egne marker er økologiske (men det må ikke stå på etiketten), og der anvendes ikke tilsætningsstoffer og madsminke.
Urteglas-1