Det er vores mål at skabe produkter, hvor smagen af råvarerne får lov til udfolde sig til sit yderste.

Foreløbig tilbyder vi:

  • Råsyltede gulerødder med ingefær – som tilbehør til middagsretter, i salat eller på pålæg.
  • Råsyltede rødbeder og majroer med stjerneanis – som ovennævnte, og til marinerede sild med cremefraiche
  • Grøntsags bearnaise – kold, som dip til gulerodsstave eller salte chips. Kold eller varm til middagsretter, hvor den går godt til alt slags kød.

Prøv en af vores marladere eller gele.Aeblegele-1 

  • Marmelader – af vores egne jordbær og hindbær, 4 varianter.
  • Æblegele – mild gele lavet på Pigeon æbler
  • Paradisæblegele – fra egne bestøver træer

Nye produkter på vej

Annelise laver løbende forskellige konsistenser og sammensætninger for at finde frem til de helt rigtige opskrifter. Følg med i den kommende tid, hvor mere nyt følger her på siden…

Engvangs egne produkter bliver til i et lokalt produktionskøkken.

egenproduktion

Lise og Annelise i gang med de råsyltede gulerødder.